Culinaire Dinertocht Leiden

De Culinaire Dinertocht nu ook in Leiden!

Hét leukste evenement van 2014! Op zaterdag 13 september (en mogelijk zondag 14 september) kunnen deelnemers gaan genieten van vijf topkoks op de Leidse grachten. Na een eerste succesvolle editie in juni 2013 te Den Haag is besloten om de Culinaire Dinertocht dit jaar ook te gaan organiseren in Leiden. Leiden, stad van ontdekkingen! Mooi weer, heerlijke gerechten, een goede atmosfeer en fijne wijnen zullen ook in Leiden bijdragen aan een prachtig evenement.

De schoonheid van Leiden wordt gecombineerd met culinaire hoogstandjes aan boord. Vijf koks verbonden aan de stad Leiden zullen hun mooiste gerechten aan u serveren. Alles met als doel u enthousiast te maken voor Leiden en u een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Leiden vanaf het water is een belevenis op zich. De prachtige historie wordt uiteengezet door een gids aan boord.

De Culinaire Dinertocht, ideaal voor een personeelsuitje, een relatie evenement, een verjaardag of zomaar een gezellige dag met vrienden. Kom de schoonheid van Leiden zien èn proeven op zaterdag 13 september 2014.