Culinaire Dinertocht Amsterdam

De Culinaire Dinertocht nu ook in de hoofdstad!

Hét leukste evenement van 2014! Op zaterdag 30 augustus (en mogelijk zondag 31 augustus) kunnen deelnemers gaan genieten van vijf topkoks op de Amsterdamse grachten. Na een eerste succesvolle editie in juni 2013 te Den Haag is besloten om de Culinaire Dinertocht dit jaar ook te gaan organiseren in Amsterdam. Mooi weer, heerlijke gerechten, een goede atmosfeer en fijne wijnen zullen ook in Amsterdam bijdragen aan een prachtig evenement.

De schoonheid van Amsterdam wordt gecombineerd met culinaire hoogstandjes aan boord. Vijf absolute topkoks verbonden aan de stad Amsterdam zullen hun mooiste gerechten aan u serveren. Alles met als doel u enthousiast te maken voor Amsterdam en u een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Amsterdam vanaf het water is een belevenis op zich. De prachtige historie wordt uiteengezet door een gids aan boord.

De Culinaire Dinertocht, ideaal voor een personeelsuitje, een relatie evenement, een verjaardag of zomaar een gezellige dag met vrienden. Kom de schoonheid van Amsterdam zien èn proeven op zaterdag 30 augustus 2014.