Culinaire Dinertocht Den Haag

Tweede Editie Culinaire Dinertocht

Hét leukste evenement van 2013 heeft ook dit jaar weer plaatsgevonden in Den Haag! Op 13 en 14 juni jl. vond voor de tweede keer de Culinaire Dinertocht plaats. Gezien alle reacties een meer dan geslaagd evenement met 500 deelnemers. Minder deelnemers dan de eerste editie in 2013, maar met concurrerende evenementen als het WK voetbal, de finaledagen van de Hockey World Cup en Vlaggetjesdag zijn wij van mening dat we tevreden kunnen zijn.

Onder het genot van het mooie weer en de (Rotari) wijnen was de stemming opperbest. Leuk om te constateren dat het evenement meer en meer begint te leven. De koks hebben het als erg plezierig ervaren om de heerlijkste gerechten aan de deelnemers te mogen serveren en toe te lichten. Wat ons betreft heeft de stad Den Haag er een kwalitatief culinair evenement bijgekregen.

Wij gaan door met het treffen van voorbereidingen voor de Culinaire Dinertocht te Amsterdam (30 augustus) en de Culinaire Dinertocht te Leiden (13 september). Ook voor deze evenementen kunnen deelnemers zich weer inschrijven via deze website.

Eind dit jaar gaan we weer nadenken over de samenstelling van de derde editie te Den Haag. Dan zal er niet meer te hoeven worden overgestapt, aangezien de gracht dan weer in ere is hersteld. U begrijpt dat dit het voor ons een stuk makkelijker gaat maken. Mogelijk dus tot komend jaar!