Programma

Een unieke ervaring

Het water stroomt u na de gedane reservering al in de mond. Wat staat u dan aansluitend te wachten?

U meldt zich ruim van te voren op de Bierkade in de Hospitality tent, kunt hier nog wat drinken, en een 20 minuten voor aanvang zullen de deelnemers van uw boot zich verzamelen. U wordt welkom geheten door een hostess van ROC Mondriaan en onder begeleiding wordt u aan boord gebracht. U zoekt een plekje en de schipper en de gids heten u ook welkom. Wees op tijd, want te laat is dus ook echt te laat en de organisatie kan hier geen verantwoordelijkheid voor dragen. De organisatie bekijkt wel of u misschien aan boord van een andere boot kan stappen. Dit is echter geen garantie!

Enkele regels zullen worden uitgelegd. Nadat alles duidelijk is zal stipt op tijd worden vertrokken. Aansluitend laat u zich verrassen. Na een 1,5 uur arriveert u weer op de Bierkade en dan hopen wij allen dat u van een geweldig evenement heeft genoten. Na deze vaart bent u een unieke ervaring rijker. U kunt aansluitend nog napraten en genieten van de mooie Rotari wijnen.

Er vertrekken dus gedurende het hele weekend op vaste tijdstippen boten. Onderweg ontvangt u alle informatie over de stad Den Haag en zijn bezienswaardigheden, anekdotes en wat dies meer. Steeds zal na een 10 a 15 minuten de boot kort aanleggen bij één van de koks. Hier krijgt u uitleg van de kok, worden de gangen aan boord geserveerd (en het afval gaat van boord), waarna de boot weer vertrekt voor het vervolg van de culinaire reis. Er wordt een vijfgangenmenu geserveerd. Het eerste glas is inbegrepen in de prijs.

De exclusieve wijnen zal u verder ter plekke kunnen bestellen. De kosten voor de vijfgangenmenu bedragen euro 55,00. Dieetwensen kunnen wij op aanvraag verzorgen (allergie voor vis- en schelpdieren / lactose / gluten / noten). Wij verzoeken u dit gelijk na de reservering via het contactformulier aan te geven (met vermelding van uw factuurnummer). U ontvangt dan te allen tijde een reactie. De organisatie zal dan bepalen welke passende gang wordt geserveerd.

Voor deelname gelden een aantal regels waarvan de organisatie van mening is dat deze nageleefd moeten worden. Onze doelstelling is een prettig evenement voor iedereen, dus ook omringende bewoners en het dierenleven in de Haagse grachten. Hier vindt u de spelregels.